Medicode - Servicii


WebGrouper

WebGrouper este o aplicatie on-line prin care poate fi grupat (clasificat in grupe DRG) in doar 2 secunde orice caz externat din spital. Aplicatia afiseaza suplimentar mai multe informatii detaliate legat de finantarea cazului, astfel medicii curanti au la dispozitie un instrument eficient prin care pot verifica finantarea cuvenita pentru un pacient tratat.

Programul este usor de utilizat, nu necesita cunostinte speciale de calculator, si nu necesita calculator performant, sau o legatura de internet pe banda larga.

Grouperul on-line poate fi utilizat pentru gruparea unui singur caz, sau pentru clasificarea unei baze de date lunare, acesta fiind foarte util pentru personalul biroului DRG / statistica din spital. In decursul gruparii bazei de date se realizeaza automat si prevalidarea cazurilor externate.

Cele doua variante ale aplicatiei ofera multiple facilitati suplimentare, pentru detalii si pentru o oferta comerciala privind utilizarea serviciului va rugam sa ne contactati.

Acest nou servciciu oferit de Medicode SRL este disponibil din octombrie 2011 si poate fi accesat pe pagina www.rodrg.ro

.